Plazmaadóink történetei

Miért válik valaki „visszajáró hőssé”? Erre több válasz is létezik. Ismerd meg plazmaadó hőseink inspiráló történeteit, és csatlakozz Te is vidám közösségünkhöz!

“Csak bátorítani tudom mindazokat, akik vér- illetve plazmaadással szeretnének másokon segíteni, hiszen egyáltalán nem olyan fájdalmas, mint amilyennek első pillantásra tűnhet.”
„Nemsokára 40-szeres plazmaadó leszek, de a fehér köpeny szindrómám és a fokozott tudatosságom ugyanolyan, mint a legelső plazmaadásom előtt! A lelkesedésemről és a segíteni akarásomról nem is beszélve!”
“Nagyon jó az itteni társaság, sokat lehet viccelni az asszisztensekkel, ami jelentősen megkönnyíti az itt töltött időt, és eltereli a figyelmem a tűszúrás tényéről, mert bár nincs tűfóbiám, de azért mindig van bennem egy kis adrenalinlöket ilyenkor, pedig tényleg csak egy „szúnyogcsípés” az egész.”
“A lányom mutatott példát, miatta lettem vér- és plazmaadó! Fontos számomra, hogy a jó példát pedig minél többen kövessék! Azt gondolom, kifejezetten bőkezűen honorálják az ittlétünket. Mondom ezt úgy, hogy van munkám, és szeretem, amit csinálok, de jó érzés, hogy az adásért kapok is.”
Hitelesség, bizalom és csapatösszetartás. Szolnoki csapatunk tagjai nemcsak a munkájukkal segítetek másokon, hanem ők maguk is plazmaadó hősök. Olvasd el, hogy mit gondolnak a plazmaadásról, és inspirálódj történeteikből! Mi nagyon büszkék vagyunk rájuk.

Itt adhatsz plazmát –
A közelben vagyunk!

Fedezd fel a hozzád legközelebbi helyszínt, és válj hőssé vérplazmáddal!
Életmentés, egy karnyújtásnyira.

Maradj naprakész és segíts másokon!

Fontos információk, akciók, lehetőségek,
izgalmas programok várnak rád.

Scroll to Top
KÉTSZERES REMÉNY AKCIÓ ORSZÁGOS ÖSSZEFOGÁS a koraszülőtt babákért a Peter Cerny Alapítvány részére
207100

FORINT ADOMÁNY
A PLAZMA CENTER
RÉSZÉRŐL