Plazma Center Juttatás Körkép: a megfontolt döntésedhez

Az arany malacperselybe sok pénz hullik egyszerre

10.000 forint, 14.000 forint, 20.000 forint alkalmanként? Vagy 60-100.000 forint havonta? Esetleg 700-800.000 forint évente, plusz értékes nyeremények? A pontos Plazma Center juttatások meghatározása elsőre bonyolultnak tűnhet. Pedig nem az, csak a nálunk igénybe vehető lehetőségek száma olyan nagy, hogy az már-már hihetetlennek tűnik elsőre. Aggodalomra azonban semmi ok.

Ezt a cikket pont azért írtuk, hogy könnyebben tájékozódhass az alapjuttatások, extra juttatások és nyeremények tengerében, akkor is, ha kezdő, illetve akkor is, ha már fekete öves plazmaadó vagy.

Plazma Center Juttatások Kezdőknek (és újrakezdőknek)

Minden kezdet nehéz. Nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki úgy döntsön, plazmaadóvá válik, de megéri. Nemes Ibolya, szolnoki plazmaadó hősünk például így emlékszik vissza az első pillanatokra:

„Őszintén bevallom, az első plazmaadás mentálisan volt nehéz, hiszen nem kedvelem a tűt és a gondolat maga, hogy kb. 30 percig lesz bennem egy tű, némileg riasztott. De a center dolgozói annyira kedvesek és segítőkészek voltak, hogy mindent megtettek, hogy átlendüljek ezen a ponton.

Segítettek abban, hogy jól érezzem magam, és ha úgy látták, szükségem van arra, hogy beszélgessek velük, hogy lekössék a figyelmemet, akkor mindig ott voltak, ráadásul tették ezt úgy, hogy közben a többiekre is odafigyeltek. A második alkalommal már minden félsz nélkül beültem a székbe, tudtam, mire számítsak és gyorsan eltelt az idő, most pedig már a 9. adáson is túl vagyok minden gond nélkül. Azokról az apró pluszokról nem is beszélve, amiket minden plazmaadás után kapunk. Azt gondolom, kifejezetten bőkezűen honorálják az ittlétünket.”

Nézzük, mit jelent ez a gyakorlatban:

  • Először is ott van a minden plazmaadónak járó alapjuttatás, ami minimum 10.000 forint készpénzről indul, de az aktuális havi akcióinknak megfelelően, akár centerenként változik.

Plazma Center juttatás példa: Azok az új plazmaadó hősök, akik 2024 márciusában sikeresen vettek részt az alkalmassági vizsgálaton és eljöttek életük első plazmaadására is: 5000 + 25.000 forintot vihettek haza, tehát 30.000 forintot összesen.

  • Azután érdemes megemlékezni azokról a finom enni- és innivalókról, amelyek segítenek a gyors regenerálódásban (például túró rudi és kávé, a plazmaadás után)
  • És persze az is hatalmas érték, hogy a Plazma Centernél térítésmentesen részt vehetsz olyan, minőségi orvosi és laboratóriumi vizsgálatokon, amelyekért egy magánrendelőben akár több tízezer forintot is elkérnének.

Érdemes figyelembe venni azt is a Plazma Center juttatások kapcsán, hogy arra törekszünk, hogy plazmaadó hőseinknek megérje visszatérni hozzánk. Ezért a hónap 2., 3., 4. és 5. plazmaadásakor magasabb juttatás jár, mint az előző adás alkalmával.

Plazma Center Juttatások Haladóknak

A Plazma Center juttatást kapó plazmaadó hős egy jelképes szívet tart a kezében

Gyakran eljön az a pont a visszatérő plazmaadó hősök életében, amikor „vérszemet kapva” megcéloznak egy magas, kerek számot a plazmaadásokat illetően. Ennek több oka is lehet. Az egyik, hogy kollégánkhoz, Anikóhoz hasonlóan úgy érzik, a szervezetük szinte szomjazik a plazmaadásra:

„Az első plazmaadás után egyszerűen függő lettem, mert minden alkalommal energikusabbnak érzem magam tőle. Ráadásul a klinikán töltött időszak alatt nagyon elszoktam a rendszeres vízivástól, így plazmaadóként újra tanulok inni, és annak érdekében, hogy az értékeim is rendben legyenek az elegendő fehérjebevitelre is figyelek. 16-szoros plazmaadóként így elmondhatom, hogy mások segítése mellett végre saját magamra is jobban odafigyelek!”

A másik ok természetesen az anyagi megbecsültség, hiszen minden 10. plazmaadáskor +10.000 forint jár, nem is beszélve az extra juttatásokról…

Extrák – Vidéken innen és túl

Ha Plazma Center juttatásról beszélünk, nem mehetünk el szó nélkül az úgynevezett extrák mellett. 

A minden 5. plazmaadáskor járó +5.000 forintos juttatás természetesen azoknak is jár, akik az 50., 100., 150., 200., 250. vagy 300. plazmaadásukat teljesítik, de ez még csak a kezdet…

És mit lehet nyerni? 

Azt minden centrumunk önállóan határozza meg. Azonban az biztos, hogy havonta ezen nyeremények összértéke 300.000-400.000 forint között mozog. A sorsolásra pedig minden hónapot követő első héten kerül sor.

Jól hangzik, igaz? És ez még csak a kezdet!

Plazmát adni jó, nyerni még jobb?

A Plazma Centernél nemcsak segíteni, de játszani is szeretünk. Ezért békéscsabai, tatabányai, kecskeméti és szolnoki centereinkben különleges, egyedi nyereményjátékokkal és akciókkal találkozhatnak plazmaadó hőseink (a jubileumi nyereményjátékokon felül).

Az apró ajándékok és figyelmességek mellett értékes nyereménytárgyakkal és élményekkel várjuk a szerencsét próbáló plazmaadókat. Természetesen ezekről előre tájékoztatjuk hőseinket e-mailben, SMS-ben, illetve Facebook és TikTok csatornánkat is érdemes követni.

A garantált Plazma Center juttatás mellett egy nyereményjátékon is nyert a plazmaadó pár

Példa az „előző részek tartalmából”:

Piaci juttatáskörkép maximalistáknak

Európában, Magyarországon kívül csak Németországban, Csehországban és Ausztriában van lehetőség a plazmaadók pénzbeli kompenzációjára. Míg a plazmalevételben élen járó Egyesült Államokban akár 30-40.000 forintot is kereshet valaki egyszeri plazmaadással, addig Ausztriában jellemzően 12-17.000 forint, Csehországban 12-13.000 forint, Németországban pedig körülbelül 10.000 forint jár a plazmaadó hősöknek.

Ebből azért arra lehet következtetni, hogy a Plazma Center juttatások rendkívül versenyképesek nemzetközi viszonylatban. Itthon pedig különösen, ahol egyes plazmagyűjtő központok – gyakran megtévesztő módon – látszólag magasabb juttatást kínálnak, mint a Plazma Center, csakhogy a juttatás egésze vagy annak egy jelentős része nem készpénzben, hanem valamilyen utalvány formájában kerül kiállításra. Ezzel pedig az a probléma, hogy ellentétben a készpénzzel, időhöz és helyhez kötött a beváltás.

Fontos: mielőtt kiválasztod a számodra szimpatikus plazmaközpontot, járj utána, hogy pontosan mekkora juttatásra számíthatsz!

Kalkulálj pontosan

A Plazma Center Jövedelemkiegészítés Kalkulátora pontosan megmutatja, hogy milyen és mekkora juttatásokra számíthatsz annak függvényében, hogy melyik centerünkben és mikor szeretnél plazmát adni. Töltsd ki az adatokat, és tégy egy próbát!

A kiemelkedő Plazma Center juttatás csak a mérleg egyik oldala. Ne feledd, hogy adományoddal közvetve akár életeket menthetsz meg, amit mottónk is bizonyít: A Te segítségeddel, mások egészségéért.

Itt adhatsz plazmát –
A közelben vagyunk!

Fedezd fel a hozzád legközelebbi helyszínt, és válj hőssé vérplazmáddal!
Életmentés, egy karnyújtásnyira.

Scroll to Top